ACHTERGROND

Jereinstezeep
foto: kamer4fotografie
WAAROM JEREINSTEZEEP?

Goeie vraag! Er zijn toch al zoveel middelen voor de was, de poets en de douche ..

Het antwoord is eenvoudig. Vanuit het besef dat heel veel huishoudelijke producten ongewenste ingrediënten bevatten en lozen op het riool, is JereinsteZeep ontstaan.

De zoektocht naar eerlijke zeepproducten is namelijk teleurstellend. Alles lijkt tegenwoordig toevoegingen te bevatten die schadelijke, verdachte of onbekende effecten hebben. Genetische gemodificeerde enzymen, kleur- en geurstoffen, hormoonverstorende chemische stoffen en ga zo maar verder.

JereinsteZeep is daarom in 2017 een eigen productenlijn gestart. Zonder toevoegingen. Puur en eerlijk gebaseerd op Aleppozeep en Marseillezeep.

PUUR EN EERLIJK

JereinsteZeep is puur en eerlijk. JereinsteZeep maakt maatschappelijk verantwoorde vloeibare producten voor de was, voor de poets en voor onder de douche. Duurzaam en volledig afbreekbaar. Als basis wordt gebruik gemaakt van Aleppozeep en Marseillezeep. Het zijn oerzepen gemaakt van olijfolie. Kijk hier hoe Aleppozeep geproduceerd wordt.

HET ZIT ZO
JereinsteZeep, het product:
  • JereinsteZeep is puur. Het wast, poetst en doucht schoon en is neutraal.  Er zijn geen toevoegingen voor houdbaarheid, kleur, geur, waskracht, poetskracht, kleurvastheid of vloeibaarheid. JereinsteZeep bevat ook geen optische witmakers of genetisch gemodificeerde enzymen. Naar wens wordt een vleug geur toegevoegd. Dat is op basis van plantaardige, etherische olie.
  • JereinsteZeep is zuinig voor het milieu. De ingrediënten zijn natuurlijk en afbreekbaar. Wij maken gebruik van bestaande hervulbare flessen. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd aan beperking van afvalproductie en grondstofverspilling.
  • JereinsteZeep is eerlijk geprijsd. Er worden geen overbodige kosten gemaakt voor marketingmanagers, leaseauto’s of andere prijsopdrijvende zaken. De prijs is laag en evenredig met de inhoud.
  • JereinsteZeep is perfect voor de was, de poets en de douche. Kijk onder Producten voor meer informatie. JereinsteZeep is zonder fratsen. Geniet ervan.
JereinsteZeep, het bedrijf:
  • JereinsteZeep draagt bij aan een duurzame samenleving. JereinsteZeep spant zich in om gebruikte flessen in te zetten en deze te laten retourneren. Hiervoor wordt samengewerkt met een instelling voor verstandelijk gehandicapten. JereinsteZeep maakt plannen om verpakkingsvrij te gaan leveren aan winkels en klanten.
  • JereinsteZeep onderneemt maatschappelijk verantwoord. De productie zal op termijn plaatsvinden in een werkplaats van een instelling voor verstandelijk gehandicapten. Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zullen worden betrokken bij het productieproces.
  • JereinsteZeep werkt graag samen met betekenisvolle winkels die net als JereinsteZeep een bijdrage willen leveren aan een mooie en schone wereld.
  • JereinsteZeep verkoopt in een groeiend aantal winkels. Adviesprijs voor de winkels is  vanaf € 3,00 per halve liter. Hierdoor is JereinsteZeep een betaalbaar duurzaam product.
  • En nog dit: JereinsteZeep is interessant. Iedere week verschijnt een zeepbericht op de website. Voor iedereen die meer wil weten over bijvoorbeeld de wasvrouwen van Boudin, de uitvinder van de wasknijper of hoe de was wappert op Kaap Verdië.